Privatumo politika

1. Sutinku, kad mano paskyros duomenis (elektroninio pašto adresą) eshop.jape.lt tvarkytų rinkodaros tikslais.

2. Jei Pirkėjas nepageidauja, kad nurodyti jo duomenys būtų tvarkomi rinkodaros tikslais (siunčiami naujienlaiškiai, specialūs pasiūlymai), pirkėjas turi prisijungti prie savo paskyros, esančios svetainėje www.eshop.jape.lt ir pažymėti opciją "Ne", esančią prie teiginio „Naujienlaiškio prenumerata“, bei paspausti nuorodą „tęsti“, arba Pirkėjas gali rašyti elektroninį laišką adresu esales@jape.lt ir nurodyti, kad nepageidauja gauti elektroninių laiškų.

3. Pardavėjas patvirtina, jog Pirkėjo nurodyti Asmens duomenys bus tvarkomi tik prekių ir paslaugų pardavimo elektroninėje parduotuvėje www.eshop.jape.lt, taip pat Pardavėjo rinkodaros  tikslais (išskyrus atvejus, kai Pirkėjas 2 punkte nurodyta tvarka praneša, kad nepageidauja, jog jo Asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais). Pardavėjas įsipareigoja neatskleisti Pirkėjo Asmens duomenų tretiesiems asmenims, išskyrus atvejus numatytus Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme. 

4. Jei Pirkėjas, pageidauja užsakyti elektroninėje parduotuvėje www.eshop.jape.lt prekes, jis privalo išreikšti sutikimą, kad Pirkėjo nurodyti Asmens duomenys būtų perduodami atitinkamam Pardavėjo partneriui (duomenų gavėjui) užsakomų paslaugų (prekių pristatymo) suteikimo tikslu.

5. Bet kokį prašymą ar  nurodymą, susijusį su Asmens duomenų tvarkymu, Pirkėjas turi pateikti Pardavėjui raštu vienu iš šių būdų: 1) išsiųsdamas tokį prašymą ar nurodymą paštu adresu Vilniaus r. Didžiasalis, Prūsų g. 1, LT-13264 arba elektroninio pašto adresu esales@jape.lt. Pardavėjas, gavęs tokį Pirkėjo prašymą ar nurodymą, ne vėliau kaip per 30 (trisdešimt) kalendorinių dienų pateikia Pirkėjui raštišką atsakymą bei atlieka prašyme nurodytus veiksmus ar atsisako juos atlikti.